Just starting out? Need help? Post your questions and find answers here.
elriba
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 04, 2019 4:45 pm

Is it possible for apps to appear to run outside of browser?

by elriba Fri Oct 04, 2019 5:22 pm

Hi,
Let me try to explain what I mean.

When you run any of the demo programs from the showcase, they appear on a new tab on the web browser. In my machine they run in a new tab on my google chrome.

Is it possible to run an app that gives the impression that it is running out of the web browser, on its own window?

I have seen something like this done with web pages, where the page opens a new browser instance and the page "appears" to be running "on its own window". Is it possible to do this with SpiderBasic?

Thanks!
User avatar
Peter
 
Posts: 625
Joined: Mon Feb 24, 2014 10:17 pm
Location: 127.0.0.1

Re: Is it possible for apps to appear to run outside of brow

by Peter Fri Oct 04, 2019 9:20 pm

Hello elriba,

a SpiderBasic app always requires a browser because SpiderBasic translates the basic code into JavaScript.

However, you can use Electron or NwJs. This gives the impression that the SpiderBasic app is a native desktop app.

For further informations take a look at this thread: https://forums.spiderbasic.com/viewtopic.php?f=9&t=1442&p=5086

Greetings ... Peter
elriba
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 04, 2019 4:45 pm

Re: Is it possible for apps to appear to run outside of brow

by elriba Fri Oct 04, 2019 9:28 pm

Thanks Peter!
Return to Coding Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest