Just starting out? Need help? Post your questions and find answers here.
a_carignan
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 26, 2018 7:45 am

Server Apache

by a_carignan Wed Sep 26, 2018 8:26 am

Hello, to test the web application of SpiderOffice, I would like to know how to configure the Apache server to execute the test application. The application files are already in the server directory. the default web page is displayed correctly with Windows, Android and Linux browsers. As for the create web page with SpiderBasic, the tab changes name, but the application does not roll.
Thank you in advance for your help.
SamsonA
 
Posts: 7
Joined: Sat Nov 11, 2017 6:17 am

Re: Server Apache

by SamsonA Thu Sep 27, 2018 12:36 am

1) create a "TEST" folder on the server
2) download the "TEST" folder "libs" from SpiderBasic
3) create an application
- at compilation specify Spider Bascic libs path - "libs"
- set the name of the js
- set the name of the html
4) upload your * .html * .js to "TEST"
Next you will understand
a_carignan
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 26, 2018 7:45 am

Re: Server Apache

by a_carignan Thu Sep 27, 2018 5:11 am

SamsonA wrote:1) create a "TEST" folder on the server
2) download the "TEST" folder "libs" from SpiderBasic
3) create an application
- at compilation specify Spider Bascic libs path - "libs"
- set the name of the js
- set the name of the html
4) upload your * .html * .js to "TEST"
Next you will understand


It does not work. Only the tab changes name.
a_carignan
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 26, 2018 7:45 am

Re: Server Apache

by a_carignan Sun Sep 30, 2018 9:45 am

I finally managed to use the SpiderBasic application with the Apache server. Since the software only displayed Debug messages, it had to be compiled with the debugger. The response of SamsonA is a little complicated, it is easier to check the copy box of the SpiderBasic library in the compiler and copy the library directory, the HTML file and I JS file in the server directory. If you still want to simplify your life with the SpiderOffice test, configure the Apache server so that the server directory is the one of the application.
Thanks to SamsonA who gave me a good hint for my achievement. :)
Return to Coding Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests